25.1. Käynti osteopaatilla

Vihdoin ja viimein sain varattua ajan osteopaatille, ollaan Lyylin kanssa käyty aiemmin Jerry Ketolalla, joten sinne mentiin tälläkin kerralla. Janea on hoidettu niin monessa paikassa ja kaikki rahat on käytetty sen huoltoon, että Lyylin hoidot on ihan jäänyt. Janen kanssa on ollut ongelmana sisälle pissailu, ja siihen on etsitty apua. Löydöksinä on ollut munuaisaltaantulehdus, virtsarakontulehdus, osteopaatilla löytyi jotain munuaisesta.. Nyt ollaan vihdoin saatu arki rullaamaan Janen kanssa niin oli Lyylin vuoro.

Lyylin kanssa ollaan viimeksi käyty osteopaatilla reilun vuoden ikäisenä, joten taukoa tuli nyt saman verran. Viime käynnillä Lyylillä oli rintaranka melko jumissa ja sama jatkui tälläkin kerralla. Sovimme seuraavan hoitokäynnin jo kahden viikon päähän, osin jumien takia ja osin Lyylin jäykän käytöksen takia. Lyyli ei meinannut alkuun rentoutua käynnillä ollenkaan vaan vähän vierasti paikkaa ja Jerryä. Muistelimme saman olleen viimeksikin, joten ajattelimme  käyntien sarjoittamisen auttavan. Loppukäynnistä Lyyli makoili jo rentona hoitohuoneen lattialla ja ennen lähtöä leikki itsekseen remminsä kanssa, eli alun vaikeudesta huolimatta oli vissiinkin ihan mieluinen käynti.

kavijalaskuri

 

#osteopatia #osteopaattikäynti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *