15.1.2017 Kisat 2xagi

Tänään kisattiin pitkästä aikaa! Ja olihan kivaa!

Jäätiin marraskuussa kisatauolle, kun vire oli niin korkea, että sain hammasta lähes joka kisoissa, eikä kisaaminen tuntunut muutenkaan miellyttävältä. Nyt ollaan tehty puolisen vuotta vireen kanssa töitä (tästä enemmän omassa postauksessa) ja maali alkaa olla näkyvissä. Ainakin ollaan menossa totisesti oikeaan suuntaan. Edelleen Lyylin äänenkäyttö on radalla kovaa, mutta se ei ole ollut minulle ongelma, jos keskittyminen on muuten hyvää.

Tänään kisoissa minulla oli kuuliainen koira, joka teki töitä käsketysti, hyvällä vireellä. Ensimmäisellä radalla kepeillä tuli herpaantuminen, mutta jatkettiin suunnitelmamme mukaisesti, Lyyli maahan makaamaan hetkeksi, ja sitten matka jatkui. Muuten rata oli hyvällä vireellä tehty, rimoja tippui, mutta olin tyytyväinen.

Toinen startti olikin aivan super. Keskittyminen oli ihan huipussa: Lyyli oli rauhassa lähdössä, kontakteilta vapauduttiin käskystä ja kepeillä keskityttiin. 2 rimaa tippui matkalla, mutta tehtiin luokan nopein aika super radalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *