Tammikuun treenailut

Veera on ollut flunssassa alku viikon, mutta heti kun olo alkoi helpottua, olihan sitä hallille päästävä, vaikka vähän puolikuntoisena. Lyylin vire alkaa olemaan hillityllä tasolla ja fokus esteissä. Irtoamista ollaan palkkailtu niin, että nykyään voitaisiin kokeilla kauempaakin ohjausta.

Tänä talvena treenataan HSKH:n kimpparyhmässä, vain joka toinen viikko ja nyt kevätkaudelle saatiin kouluttajaksi pitkään odotettu Jenna Caloander.

Tällä viikolla meillä oli väliviikko, mutta käytiin ystäväni Siirin kanssa rakentamassa tämän viikon Jennan suunnittelema rata. Viime viikolla treenattiin ohjatuissa samantyyppistä treeniä, jossa leijeröitiin putkia ja kepeillä haasteena oli vieressä oleva putken suu.

Kokonaisena ei saatu rataa menemään, mutta kivan tuntuisia pätkiä silti. Ollaan käyty treenaamassa hyppytekniikkaa Ulla Kaukosen opeissa ja pikkuhiljaa hyppääminen on alkanut parantua. Hypyissä ongelmana on, ettei Lyyliä haittaa tiputtaa rimaa. Se ei siis korvaansa loksauta vaikka rima tippuisi. Tämä on meillä ongelmanratkaisussa tällä hetkellä ja viime treeneissä aloitettiin pureutumaan sillä, että jos rima tippuu, niin matka päättyy ja joutuu maahan makaamaan siksi aikaa, että rima laitetaan paikoilleen. Toivotaan, että pidemmän päälle tämä alkaisi tuottaa tulosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *