Alkusanat

Tämä blogi kertoo Belgianpaimenkoira, malinois Lyylin (Xilly’s Kipakka Lyyli) elämästä ja agilityharrastuksesta.

Lyylin perheeseen kuuluu walesinspringerspanieli Jane, joka viettää eläkepäiviä ja hoitaa seuraneidin roolia, sekä Veera, joka kirjoittelee blogia ja Enska, joka hoitaa perheessä isännän roolia.

Lyyli kisaa agilityn 1-luokassa, tavoitellen viimeistä nollaa, jolla saisi menolipun 2-luokkaan. Haasteita kisaamisessa on ollut liian korkea vire ja tippuilevat rimat. Tämä blogi toimii meille treenipäiväkirjana, jossa samalla avataan koulutusmetodeja muullekin yleisölle, sekä kertoillaan kuulumisia.

Jane on aikanaan kisannut agility 2-luokassa, mutta viime vuonna ontumisien jälkeen löydetyn spondyloosin takia jäänyt eläkkeelle koiraharrastuksista. Ikääkin Janella on jo 10-vuotta, eli rauhallisempi elämäntyyli sopii senkin puolesta, vaikka Jane itse ei ole sitä mieltä, vaan hössöttää entiseen malliin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *